head
2

 


» Компютърна техника и услуги

» Консумативи

» Видеонаблюдение

» Комуникации

» Софтуер

» Реклама

» Контакти

 

 

Фирма ГАБКОНСУЛТ 2010 ООД е представител за област Габрово на водещи фирми разработчици на софтуер на българския пазар :

•   МикроАкаунт - софтуер за управлението на вашия бизнес!

Фирма МикроАкаунт е специализирана в проектиране и изграждане на бизнес информационни системи, максимално отговарящи на нуждите на Клиента. Основана през 1992 година, фирмата въвежда на пазара един от първите продукти в България за цялостна автоматизация на счетоводната дейност.

Продукти :

- MACS - интегрирана бизнес информационна система от клас ERP
- Счетоводен софтуер
- Складов софтуер
- АГРО ОФИС - софтуер за арендни договори и изчисляване на рента
- АГРО ФЛОТ - софтуер за отчитане работата на селскостопански машини

За повече информация - www.m-a.bg

•   itComBG - IT-решения в областта на търговията и услугите!

itComBG е компания специализирана в изработката и внедряването на софтуерни решения. Притежаваме мотивиран екип, който непрекъснато осигурява на нашите клиенти отличен продукт и се грижи за надеждната му проддръжка. Ние залагаме на модерни технологии, ергономичен външен вид и иновативен дизайн. Основен фокус в разработките ни са IT-решения в областта на търговията и услугите. На този все по-разширяващ се и конкурентен пазар всички усилия са насочени за осигуряване на бърз, безпроблемен и ефективен бизнес. За да бъдете успешни в това начинание се нуждаете от надеждни средства и бизнес инструменти, които да ви гарантират успех. Нека силата на информационните технологии работи за вас. Качеството на едно решение идва от мотивацията и добрата подготовка на екипа, който го създава. Ние в itComBG сме наясно с това и непрекъснато подобряваме работния си процес, като фокусираме вниманието си върху ефективен и бърз подход към новите реалности. Ние следим технологичното развитие и се стремим да разширим обхвата на нашите продукти в сферата на Интернет, малките интелигенти устройства (PDA), безжичните комуникации (wireless networks) и подобрените мрежови услуги. Въпреки добрата продуктова гама, ние не подценяваме безпроблемната дистрибуция и поддръжка. Стремим се контакта Ви с нас да бъде добре инвестирано време и да получите отлично обслужване. Ние разчитаме на вашето дългосрочно партньорство.

За повече информация - www.itcombg.net